Els millors plans per gaudir del cap de setmana de març a Tarragona

Agenda d'activitats a la demarcació de Tarragona del 8 al 10 de març del 2024

El Teatre Fortuny de Reus acull un dels grans concerts aquest cap de setmana.
El Teatre Fortuny de Reus acull un dels grans concerts aquest cap de setmana. | ACN
07 de març del 2024
Actualitzat a les 16:29h
Segon cap de setmana de març i la demarcació de Tarragona compta amb una àmplia i variada agenda per gaudir-lo al màxim. El divendres, 8 de març, les activitats se centren en commemorar el Dia de la Dona, mentre que el dissabte i el diumenge hi haurà oferta lúdica per a tots els gustos: gastronomia, música, teatre, exposicions, etc.

Com cada setmana, des de TarragonaDigital us preparem un recull amb els millors plans per gaudir del cap de setmana. Cliqueu a cada notícia per consultar tots els detalls i organitzar-vos els dies festius a la vostra manera.

Agenda Tarragona

La Cúpula de la Sostenibilitat segueix instal·lada al Port de Tarragona per despertar l'ecoconsciència de la població.
El Dia de la Dona, 8-M, comptarà amb diversos actes reivindicatius al territori.
La Franz Schubert Filharmonia porta la setmana vinent a Tarragona una de les promeses del piano i ja es poden comprar les entrades.
Segon i últim cap de setmana per degustar els pintxos del Tapes Gaudí a Riudoms.
— 'Doraemon Movie. El nou dinosaure d’en Nobita' és el film que es projectarà a Montblanc en el marc del el cicle de cinema infantil en català.
 L'Ajuntament de Valls i el Comú d'Andorra la Vella organitzen el proper diumenge 10 de març al Pati la Gran Escudellada Popular. 
Aquest diumenge diverses plataformes s'uneixen per fer una protesta unitària tallant carreteres durant 24 hores a Cambrils.
 La 16a Mostra Cambrils Jazz & Blues arrenca aquest cap de setmana amb l'actuació de Moisés P. Sánchez.
El Festival Accents de Reus porta un dels grans concerts a Reus: Antònia Font actuarà al Teatre Fortuny dissabte i diumenge.
— Els diumenges del mes de març estan plens de noves propostes organitzades pel Museu d'Història de Tarragona.
— Els retrats de 122 animals maltractats s’exposen a la Casa Canals de Tarragona per denunciar la “crueltat” de l’acció humana amb la mostra 'The Animals'.