Els millors plans per gaudir del pont de Setmana Santa a Tarragona

Agenda d'actes a la demarcació de Tarragona del 28 de març a l'1 d'abril

La Setmana Santa i els actes litúrgics arriben al seu punt àlgid.
La Setmana Santa i els actes litúrgics arriben al seu punt àlgid. | Laia Solanellas
28 de març del 2024
Actualitzat a les 17:15h
Arrenca l'esperadíssim pont de Setmana Santa. Si sou de les persones que es queden per la zona i voleu aprofitar els dies festius al màxim, no patiu perquè a TarragonaDigital.com us hem preparat, com cada setmana, un recull dels millors plans per fer!

Divendres Sant estarà marcat, com no pot ser d'altra manera, per les processons i actes religiosos arreu del territori, amb especial importància a les Tres Gràcies a Reus i la Processó del Sant Enterrament a Tarragona. Hi haurà més plans per gaudir del pont a Tarragona, així que us els expliquem!

Agenda Tarragona

Reus celebra per Divendres Sant l'acte de les Tres Gràcies i la Processó del Sant Enterrament, dos dels més antics de la ciutat.
La Processó del Sant Enterrament és la principal a Tarragona i està declarada Patrimoni d'Interès Nacional.
La guia dels actes litúrgics imprescindibles aquesta Setmana Santa al Camp de Tarragona.
La Cúpula de la Sostenibilitat continua instal·lada al Port de Tarragona per promoure l'ecoconsciència entre els visitants.
— Si voleu gaudir de l'aire lliure, us portem cinc racons de les Muntanyes de la Costa Daurada que heu de visitar.
— 'Winter My!Laika' s'instal·la a l'Anella Mediterrània amb el seu circ sorprenent dins dels actes de la programació de primavera d'arts escèniques de Tarragona.
L'Agència Reus Promoció ha preparat visites especials i ha ampliat l'horari d'obertura del seu patrimoni durant els dies del pont.
El Museu d'Història de Tarragona encara els últims dies d'activitats especials per descobrir el patrimoni de la ciutat.
— La ciutat de Reus torna a acollir aquesta Setmana Santa els tornejos Mare Nostrum Cup de futbol i Mare Nostrum de bàsquet.