1 de 10

Joan Ibarra, nou president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya

L'elecció es farà efectiva en l’assemblea que se celebrarà demà dissabte dia 26 de març a Vilanova i la Geltrú

per Albert Oliva, 25 de març de 2022 a les 12:36 |

Joan Ibarra serà el nou president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Tal com avança la revista Castells, Pau Camprovín, fins ara president de la Coordinadora, finalitza mandat aquest mes de març.

 

L'elecció de la nova presidència de l'entitat, que és per quatre anys, es farà efectiva en l’assemblea que se celebrarà demà dissabte dia 26 de març a Vilanova i la Geltrú.

 

El darrer president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya de la Colla Vella dels Xiquets de Valls va ser Jordi Roca, l’any 2003.

 

En aquest sentit, Joan Ibarra serà el primer president de la CCCC en dinou anys que ho és en representació de la Colla Vella. L’últim president d’una colla dels Xiquets de Valls va ser Josep Maria Cortés, en representació de la Joves, els anys 2015 i 2016.

 

Pere Rico torna de cap de colla a la Joves

Per altra banda, la Colla Joves dels Xiquets de Valls també ha anunciat canvis. L'entitat escollirà un nou cap de colla avui divendres dia 25 de març, durant l’assemblea. Serà Pere Rico, que encetarà la seva tercera etapa al capdavant dels de la camisa vermella i agafarà el relleu a Jaume Martí, que deixa el càrrec després de dos anys.

 

Ja va ser cap de colla en dues etapes anteriors. La primera, entre el juny del 2006 i el 2008 i, la segona l’any 2012.

 

Ara, rico agafarà la tècnica amb una junta que presentarà més canvis, però que també apostarà per la continuïtat.

Participació