1 de 10

El Vendrell obrirà de nou el balcó de l'Ajuntament als ciutadans per la Festa Major

Els guanyadors del sorteig podran veure els actes principals que es facin a la plaça Vella

per Marc Guitart, 1 de juliol de 2022 a les 13:22 |

El Vendrell tornarà a obrir aquest 2022 el balcó de l'Ajuntament als ciutadans durant la Festa Major de Santa Anna. Aquesta era una iniciativa que s'havia impulsat els últims anys, però que també va quedar congelada per la pandèmia els dos últims estius. Enguany, es recupera perquè alguns veïns puguin veure els actes més destacats des d'aquest lloc privilegiat.

 

Com en altres ocasions, es farà un sorteig per escollir dos guanyadors, que podran accedir al balcó amb un acompanyant. Seran, doncs, quatre persones que podran veure la cercavila de cultura popular, la ballada d'honor, els castells o la cercavila infantil del dia 27.

 

Participació entre el 4 i el 21 de juliol

El termini per participar s'obre aquest pròxim dilluns 4 de juliol i s'allarga fins al dia 21. Es podrà participar tant per via telemàtica, omplint un formulari a l'aplicació eAgora, com presencial. En aquest cas, es trobaran butlletes a l'entrada de l'Ajuntament, a l'Oficina de Turisme de Coma-ruga, o al Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT).

 

Les butlletes i els formularis rebuts entraran al sorteig, que es farà el divendres 22 de juliol a les 14.00 hores a la sala de plens. Seran dues places amb acompanyants tant pels actes del dia 26 com els del dia 27. També hi haurà dues persones de reserva per si els guanyadors no poden gaudir finalment del premi.

 

Des del consistori expliquen que els guanyadors s'hauran de presentar a les 11.30 hores a la porta de l'Ajuntament tots dos dies. El regidor de Participació Ciutadana, Christian Soriano, ha animat els ciutadans a prendre part al sorteig. Així podran veure «alguns dels actes més significatius de la festa des d'una perspectiva diferent i especial».

 

Una festa molt esperada i sense restriccions

La Festa Major de Santa Anna del Vendrell se celebra entre els dies 25 i 28 de juliol, tot i que ja hi ha actes els dies previs. Després de dos estius amb restriccions per la pandèmia, aquest 2022 es recuperarà el format habitual. També serà el primer any que ja estigui en vigor el nou protocol de la Festa Major, que va ser actualitzat fa pocs dies.

Participació