1 de 10

Vila-seca acomiada aquest dimecres la Festa Major d'Estiu

El Correfoc i el Gran Castell de Focs d'Artifici posaran el punt final a gairebé dues setmanes d'actes festius

per Antonio Ramos Llauradó, 3 d'agost de 2022 a les 12:59 |

Vila-seca posa aquest dimecres el punt final a la seva Festa Major d'Estiu, després de gairebé dues setmanes d'actes, primer a la Pineda en honor a la festivitat de Sant Jaume, i després a Vila-seca en commemoració a la Invenció del Cos de Sant Esteve. Després de les Matinades tronades del Ball de Diables, que han recorregut el centre històric del poble, al migdia s'ha celebrat la Missa Major.

 

La Festa Major de Vila-seca anirà abaixant el teló aquesta tarda, a partir de les 19 hores, amb la representació del Ball de Sant Esteve a la plaça de l’Església. Posteriorment, a les 20 hores, la plaça d’Estudi acollirà el lliurament dels premis del concurs d’engalanament de balcons i carrers, un acte que serà amenitzat amb les 'Havaneres en femení' de Neus Mar.

 

A partir de les deu de la nit, l'Espai 'Chill Out' del jardí de la Biblioteca tornarà a obrir portes, mentre que un quart d'hora després, a les 22.15 hores, tindrà lloc la Cercavila de Trabucaires del Comú, els quals iniciaran el seu recorregut des del Casal Clàudia Padró.

 

Correfoc i Gran Castell de Focs d'Artifici

A les 22.45 hores, el Ball de Diables es concentrarà al carrer de Sant Pere, iniciant el Correfoc des de la plaça dels Països Catalans, passant per l’avinguda de Ramon d’Olzina i arribant a la cruïlla amb els carrers de Jacint Verdaguer i de Joan Fuster i Ortells. En aquest mateix lloc faran l’actuació de lluïment final.

 

La Festa Major de Vila-seca s’acomiadarà fins a l'any vinent amb el tradicional Gran Castell de Focs d’Artifici, a càrrec de Coeters Dragon, a les 23.45 hores des de la Via Màxima. 

 

Participació