1 de 10

L'Ajuntament de Vila-seca inverteix prop de 100.000 euros en millores a les escoles

El curs escolar comença el pròxim dilluns 5 de setembre

per Antonio Ramos Llauradó, 31 d'agost de 2022 a les 14:55 |

L'Ajuntament de Vila-seca ha fet una posada a punt de les escoles públiques del municipi de cara a l'inici del curs del pròxim dilluns 5 de setembre. En aquest sentit, durant els mesos d'estiu, el consistori ha executat diverses millores a les instal·lacions dels centres educatius, amb una inversió total de 92.500 euros.

 

A l’Escola Antoni Torroja i Miret s’han fet obres d’impermeabilització del porxo d’una de les entrades al centre i s'ha instal·lat il·luminació de tecnologia LED. En aquesta mateixa escola, també s’ha millorat la canalització de les xarxes pluvials que afectaven la ludoteca del centre i s’ha repintat el menjador, el gimnàs i la cuina.

 

El consistori vila-secà també ha actuat a l’Escola La Canaleta, on s’han millorat les instal·lacions de la climatització del menjador i també s’han pintat espais com ara el gimnàs i diverses zones comunes. A l’Escola Mestral també s’han fet treballs de pintura, principalment en tot l’edifici d’educació infantil i la planta baixa de l’edifici principal. 

 

Pel que fa a l’Escola Sant Bernat Calvó s’han reparat petits desperfectes del sostre i de les parets de tres aules, mentre que a l’Escola Cal·lípolis, situada a la Pineda, s’hi ha construït un envà per a separar dos àmbits, un paviment de cautxú al pati i s’ha reparat el canal de drenatge de la teulada de l’edifici. Finalment, en els pròxims dies, està prevista una actuació a l’Escola La Plana, amb la substitució del linòleum d’una de les aules.

Participació