1 de 10

Nova temporada de la Franz Schubert Filharmonia a l'Auditori Josep Carreras

L'orquestra ha programat tres concerts a l'equipament de Vila-seca

per Antonio Ramos Llauradó, 14 d'octubre de 2022 a les 14:15 |

La Franz Schubert Filharmonia oferirà tres concerts durant la temporada 2022-23 a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. En aquest sentit, des de l'orquestra han explicat que la programació al recinte vila-secà «té la voluntat d’oferir un ampli ventall de paisatges sonors, que ens facin viure la grandesa de la música simfònica de la mà dels millors intèrprets».

 

En un comunicat, la Franz Schubert Filharmonia ha explicat que «aquesta temporada manté el compromís de seguir col·laborant i apropant a casa nostra grans figures internacionals». En la programació destaca la presència, per primera vegada, d'artistes com Joshua Bell i Ivo Pogorelich.

 

Entre els programes articulats pel director titular i artístic de l’orquestra, Tomàs Grau, es troba la Setena de Dvorák, la Setena de Beethoven i 'la simfonia Lobgesang' de Mendelssohn amb la Coral Càrmina.

 

Pel que fa als programes amb solista, trobem el Concert per a violí i orquestra de Mendelssohn i el Concert per a piano i orquestra núm. 2 de Chopin. Les entrades per a la nova temporada es poden comprar a través del següent enllaç.

 

Les tres cites de la programació a Vila-seca

La nova temporada de la Franz Schubert Philarmonia a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca s'estrenarà el divendres 21 d'octubre, a les 20 hores, amb el pianista Ivo Pogorelich i el Concert núm. 2 de Chopin. A la segona part, els espectadors podran gaudir de la Simfonia núm. 7 de Dvorák, dirigida per Tomàs Grau.

 

La segona cita de la temporada no arribarà fins al dissabte 18 de març, quan Joshua Bell interpretarà el Concert per a violí de Mendelssohn, dirigint posteriorment ell mateix la Simfonia núm. 7 de Beethoven. Serà una oportunitat per «explorar imatges plenes de bellesa i virtuosisme».

 

La temporada es tancarà el dissabte 20 de maig, jornada en la qual es commemorarà el 50è aniversari de la Coral Càrmina, amb la Simfonia núm. 2 'Lobgesang' de Mendelssohn, un dels monuments simfònico-corals de la història. En aquest concert també s'estrenarà un obra d’encàrrec de Bernat Vivancos.

Participació