1 de 10

El prestigiós pianista Ivo Pogorelich porta a Vila-seca el concert núm. 2 de Chopin

La cita serà el divendres 21 d'octubre a l'Auditori Josep Carreras

per Laia Solanellas, 18 d'octubre de 2022 a les 06:00 |

El pianista croat Ivo Pogorelich serà l'encarregat d'inaugurar la temporada d'actuacions de la Franz Schubert Filharmonia a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Ho farà amb un concert d'alt nivell aquest divendres, 21 d'octubre, a partir de les 20.00 hores. Les entrades ja es poden adquirir en línia a través d'aquest enllaç.

 

En aquest concert, el prestigiós pianista interpretarà el Concert per a piano núm. 2 de Chopin, el compositor que el va convertir en tota una llegenda. Polgorelich és un autèntic mite vivent en el món musical i ha passat pels millors escenaris del panorama mundial. És descrit com un pianista «sincer i visceral» i en aquest concert amb la Franz Schubert Filharmonia a Vila-seca, el croat ha escollit una peça de Chopin inigualable que li va valer el reconeixement com a «poeta del piano».

 

Ivo Pogorelich, al piano, estarà acompanyat de la Franz Schubert Filharmonia i Tomàs Grau com a director del concert.  A la segona part d'aquest concert, els espectadors podran gaudir de la Simfonia núm. 7 de Dvorák, dirigida per Tomàs Grau.

 

[youtube]gqAU6IzF2tw[/youtube]

 

Una temporada d'alt nivell a Vila-seca

Enguany, la Franz Schubert Filharmonia ha programat a l'Auditori Josep Carreras «un ampli ventall de paisatges sonors, que ens facin viure la grandesa de la música simfònica de la mà dels millors intèrprets».

 

A Ivo Pogorelich s'hi sumen grans noms en el món de la música clàssica com Joshua Bell, el qual interpretarà el Concert per a violí de Mendelssohn, i dirigirà posteriorment ell mateix la Simfonia núm. 7 de Beethoven; i un concert que commemorarà el 50è aniversari de la Coral Càrmina, amb la Simfonia núm. 2 'Lobgesang' de Mendelssohn, un dels monuments simfònico-corals de la història. 

Participació