1 de 10

La Conca de Barberà celebra el Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran

També es va presentar la nova junta de l'associació de jubilats i jubilades de Rocafort de Queralt, que reinicia la seva activitat després d'uns anys d'absència

per Albert Oliva, 20 de desembre de 2022 a les 09:28 |

La setmana passada es va celebrar el Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran, a la sala Noble del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. En la trobava van participar les associacions de jubilats i jubilades de la Conca de Barberà i el conseller comarcal d'Acció Social i president del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran, Santi Fornés.

 

Entre altres temes es va fer una valoració de com va anar la Trobada Comarcal de la Gent Gran, organitzada a Solivella el 8 d'octubre de 2022, on tothom va coincidir en la bona organització de la jornada i l'èxit de participació d'enguany. També es va presentar la nova junta de l'associació de jubilats i jubilades de Rocafort de Queralt, que reinicia la seva activitat després d'uns anys d'absència.

 

A la reunió va assistir de manera telemàtica, la nova referent de Benestar Emocional i Salut Comunitària de l'ABS de Montblanc, Júlia López.

Participació