1 de 10

El 'Messies' de Haendel sonarà al Vendrell per l'aniversari del naixement de Casals

El concert anirà a càrrec de la coral Cantiga, solistes i l'Orquestra de Cambra Terrassa 48, dirigides per Montserrat Meneses

per Marc Guitart, 27 de desembre de 2022 a les 17:21 |

El Vendrell celebra aquest dijous 29 de desembre el 146è aniversari del naixement de Pau Casals. Com és habitual, l'Associació Musical Pau Casals ha organitzat un concert commemoratiu que es farà a l'església del Vendrell a les 20.00 hores. Anirà a càrrec de la coral Cantiga, diversos solistes i l'Orquestra de Cambra Terrassa 48, sota la direcció de la vendrellenca Montserrat Meneses.

 

El programa que s'ha preparat inclou una selecció del 'Messies' de Haendel, el 'Concert per a la nit de Nadal' de Sanmartini i tres nadales catalanes arranjades per Albert Guinovart. L'actuació té una rellevància especial, perquè a més serà el pòrtic de dos aniversaris que tindran lloc el 2023. D'una banda, els 50 anys de la mort del Mestre (octubre) i de l'altra els també 50 anys del naixement de l'associació musical (abril).

 

Portes obertes al Museu Pau Casals

Amb motiu de l'aniversari del naixement del Mestre, el Museu Pau Casals farà una jornada de portes obertes aquest dijous. De les deu a les dues del migdia i de les quatre a les sis de la tarda l'entrada serà gratuïta. També hi haurà una visita teatralitzada a les dotze i una visita guiada a les cinc de la tarda.

 

Aquest any s'ha inaugurat la nova museografia del Museu Pau Casals, com a part de la renovació de l'equipament vendrellenc.

Participació