1 de 10

Arrenca el Parc Infantil de Nadal de Vila-seca

L'esdeveniment, que se celebra al Pavelló Municipal d'Esports, s'allargarà fins al 30 de desembre

per Antonio Ramos Llauradó, 28 de desembre de 2022 a les 13:32 |

El Parc Infantil de Nadal de Vila-seca està en marxa al Pavelló Municipal d’Esports des d'aquest dimarts. L'esdeveniment, que s'allargarà fins al pròxim 30 de desembre, ofereix als més petits la possibilitat de gaudir de multitud d’activitats com ara inflables, espectacles, manualitats, ludoteca familiar, globoflèxia o diverses propostes al voltant del món del circ.

 

En aquest sentit, el Parc Infantil obre portes des de les 5 de la tarda fins a les 8 del vespre i, per accedir-hi, cal portar aliments de llarga conservació, que posteriorment seran lliurats al Banc d’Aliments de Vila-seca.

 

Com en edicions anteriors, el Parc Infantil de Nadal compta amb la col·laboració de diverses entitats del municipi, com són el Club Hoquei Vila-seca, el Patí Club Vila-seca i Protecció Civil. 

 

Parc de Nadal Jove

D'altra banda, aquest dimecres 28 de desembre arrenca el Parc de Nadal Jove, que també s'allargarà fins al divendres 30 de desembre. Els  joves tindran una programació farcida d’activitats especials: avui dimecres aprendran a fer torrons i també hi haurà un torneig de futbolí, demà dijous elaboraran arbres de pasta de full i podran participar en un torneig de coreografies.

 

Finalment, el divendres 30 de desembre l’aula de cuina els portarà a fer canapès de Nadal i, per acabar, gaudiran d’un karaoke. Els joves que vulguin participar-hi podran inscriure's al correu pi[email protected] o presencialment al carrer de la Font, 12. 

Participació