Evacuen la plantilla de treballadors per un incendi en una nau a la Selva del Camp

Diverses dotacions dels bombers treballen per apagar les flames en una empresa d'embalatges de plàstic

05 de gener del 2023

Fins a vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen des de primera hora del matí d'aquest dijous, 5 de gener, en un incendi en una nau industrial ubicada a la Selva del Camp, concretament a la carretera de Vilallonga.

 

Es tracta de les instal·lacions de Macresac, una empresa dedicada als embalatges de plàstic, un fet que fa que les tasques d'extinció s'estiguin complicant.

 

Els serveis d'emergències han rebut l'avís per l'incendi quan passaven deu minuts de les vuit del matí. Segons les primeres informacions, una màquina de l'empresa d'embalatge estava cremant a terra. Els treballadors que hi havia en aquell moment al lloc dels fets han intentat apagar l'incendi, fent una línia d'autoprotecció per encerclar el foc.

 

Tanmateix, l'assistència dels Bombers de la Generalitat ha estat necessària i en aquests moments hi ha 8 dotacions intentar apagar les flames.

 

Segons els Bombers de la Generalitat, el foc també ha afectat les taquilles on els treballadors deixen les seves pertinences, així com una canonada per on circulava dissolvent. Ràpidament, s'ha procedit a tallar el subministrament d'aquesta substància, per tal que el conducte quedés completament buit. A les deu del matí, quatre de les vuit dotacions inicials, continuen treballant en l'extinció de l'incendi.

 

Tot el personal que hi havia en aquells moments a l'empresa, una vintena de persona, ha estat evacuat pels bombers. Fins al lloc dels fets també s'hi han desplaçat efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).