Visitar tots els monuments de Tarragona per menys de 7 euros: Torna el Passi Tarragoní

El passi el poden adquirir totes les persones empadronades a Tarragona

09 de gener del 2023

Tarragona té un patrimoni incomparable. Sovint les joies que tenim a tocar de casa, són les que menys visitem. És per això que el Museu d'Història ha tornat a posar en marxa la iniciativa del Passi Tarragoní, una campanya que permet que els empadronats a la ciutat puguin gaudir de tots els monuments per un preu de menys de 7 euros.

 

A partir del dilluns 16 de gener, tots els interessats podran renovar o fer-se de nou el Passi Tarragoní 2023 del Museu d'Història. Per fer-lo caldrà anar a la seu de Casa Castellarnau, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.30 hores, o dissabtes, diumenges i festius de 9.30 a 14.30 hores.

 

El Passi Tarragoní té un preu de 6,80 euros i permet que totes les persones empadronades a la ciutat de Tarragona gaudeixin d'entrada lliure a tots els recintes del Museu d'Història, així com la resta de patrimoni de la ciutat. 

 

Això inclou l'Amfiteatre, la Casa Canals, la Casa Castellarnau,  el Circ romà, el Fòrum de la Colònia, el Fòrum Provincial - Pretori, les Muralles - Passeig Arqueològic; així com la maqueta de Tàrraco, la Catedral, Museu Diocesà i Museu Bíblic; Museu d’Art Modern i Museu del Port.

 

El passi es pot tramitar fins al 30 de juny i en cas que es vulgui renovar i no fer-lo per primer cop, caldrà portar físicament l'anterior passi i també el DNI.

 

Aquesta iniciativa va tenir molt bona acceptació durant l'any 2022, ja que un total de 840 persones es van sumar a la proposta i van poder gaudir del patrimoni de la ciutat de Tarragona amb un preu molt reduït.