1 de 10

La inspecció en un mecànic de Cambrils que ha acabat revelant un negoci paral·lel

El propietari del taller nega tenir cap relació amb els dos arrestats i amb el menudeig de drogues

per TarragonaDigital, 17 de gener de 2023 a les 17:18 |

Una investigació de la Policia Local de Cambrils, amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, Inspecció de Treball de la Generalitat i de l'Ajuntament de Cambrils, va donar com a resultat la detenció de dues persones, la identificació d'altres set i diverses denúncies per suposades irregularitats en un taller mecànic situat al polígon Belianes. Segons ha informat el 'Diari de Tarragona', l'actuació va tenir lloc el passat 12 de gener.

 

En aquest sentit, segons el citat mitjà, els policies sospitaven que el negoci del taller mecànic es complementava, suposadament, amb el menudeig de drogues. Durant l'operatiu policial, es va detectar un vehicle en què es van intervenir uns 3.000 euros en efectiu, en bitllets de diferent valor, així com una pedra d'haixix d'uns 100 grams i un bat de beisbol.

 

El propietari del taller nega cap vinculació amb el menudeig de drogues

Els propietaris del vehicle van ser detinguts, acusats d'un suposat delicte de tràfic de drogues, mentre que altres set persones que estaven al taller van ser identificades pels policies. Una d'elles seria un treballador del taller sense contracte, motiu pel qual es va aixecar una acta. Així mateix, també es van registrar altres deficiències.

 

El titular del taller ha negat les acusacions i ha assenyalat que els dos detinguts circulaven en cotxe davant del taller i que no tenen cap relació amb ell. En aquest sentit ha negat que el seu negoci tingui cap relació amb el menudeig de drogues, alhora que ha afirmat que el suposat treballador sense contracte no forma part de la plantilla.

Participació