1 de 10

L'Espluga de Francolí presenta la nova web municipal de turisme

S'organitza a partir de sis nous grans apartats que poden ser de referència per al visitant

per Albert Oliva, 2 de febrer de 2023 a les 09:10 |

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí ha presentat la nova pàgina web de Turisme de l'Espluga (esplugaturisme.cat) que estrena nova imatge i inclou un sistema unificat de webs entre els diferents equipaments municipals, com són les Coves de l'Espluga i la Fassina Balanyà. Totes tres webs segueixen les noves tendències de disseny i accessibilitat, ja que aquestes són intuïtives i els grafismes i la informació en format fotogràfic tenen molta rellevància.


Amb les noves pàgines web de Turisme i dels dos equipaments municipals s'hi reforça l'aposta pel turisme i la importància de la relació amb l'usuari, amb una navegació web "més ordenada, clara, simplificada i intuïtiva per accedir a la informació de referència per a les persones que ens visitin", com ha destacat la regidora de Turisme i Comunicació, Laura Poblet. 

 

Un aspecte totalment renovat

Pel que fa a l'estructura, la nova pàgina web de Turisme s'organitza ara a partir de sis nous grans apartats que poden ser de referència per al visitant: Descobreix, Planifica, Escoles, Reserves, Agenda i Contacte. A més, a la portada, la imatge de capçalera permet visionar imatges del municipi i a continuació es permet accedir i veure fàcilment els diferents museus i espais visitables de l'Espluga de Francolí, a més a més, d'observar l'agenda d'activitats que se celebren a la població.

 

Pel que fa a la nova web de les Coves de l'Espluga (covesdelespluga.info) compta amb un disseny personalitzat, seguint l'estètica de la de Turisme, que disposa de més informació, està més actualitzada i també és més intuïtiva i funcional. D'altra banda, l'excepcionalitat de la troballa de gravats paleolítics a les Gatoneres de Can Palletes, amb un gran interès científic i patrimonial, destaquen a bona part de la pàgina web, de fet una de les novetats d'aquest portal és un apartat exclusiu amb tota la informació dels Gravats Paleolítics. Així mateix, ja que la Cova de la Font Major se situa en primera línia de la recerca, totes les actuacions que s'estan fent o es faran s'explicaran en un blog de "Recerca".

 

La Fassina Balanyà més accessible

El renovat web de la Fassina Balanyà (fassinabalanya.cat) estrena una nova estructura que respon a les principals tendències actuals de disseny, usabilitat i programació; permetent millorar els serveis i prestacions tant a l'espai físic de la Fassina com en la visita en línia.

 

Els webs, que utilitzen la tecnologia WordPress i estan adaptats per a mòbils i tauletes, han estat dissenyats per l'empresa Antaviana. Tota la informació es pot trobar amb català, castellà, anglès i francès. La renovació de les webs de Turisme de l'Espluga és una acció impulsada per la regidoria de Turisme i Comunicació de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí.

Participació