El Nàstic perd a Sòria, s'enfonsa a la taula i s'apropa al descens

Segona derrota consecutiva d'un equip que no està a l'altura contra rivals directes i que es veu més a prop del descens que del playoff d'ascens

Els tarragonins passen per un dels pitjors moments de la temporada
Els tarragonins passen per un dels pitjors moments de la temporada | Club Gimnàstic
19 de febrer del 2023
Actualitzat el 20 de febrer a les 9:55h
El Nàstic de Tarragona ha perdut al camp del Numancia (3-1) i cau per segona setmana consecutiva contra un rival directe. Els homes dirigits per Iñaki Alonso no rendeixen al nivell de l'esperat i continuen enfonsant-se a la taula després de la novena derrota del curs. En aquests moments de la temporada passada, els grana havien encaixat dotze gols menys i tenien quatre punts més.

Un miratge en el primer temps

Tot i la contundent derrota dels grana, els primers 45 minuts han permès somiar a la parròquia nastiquera amb un triomf revitalitzador. Quintanilla, rematant al segon pal una pentinada de Guillermo, avançava l'equip tarragoní en el minut 9 de la primera meitat. La primera arribada amb perill dels d'Alonso es transformava en el primer gol de l'encontre.

El Nàstic buscava el segon gol en el primer temps davant un Numancia que no generava excessiu perill sobre la porteria de Parra, avui titular per lesió de Manu Garcia. El bon còmput global del primer temps generava optimisme per a un segon temps on l'equip s'ha esborrat de l'encontre per complet. S'ha fet aigües en defensa i s'han encaixat tres gols en poc més d'un quart d'hora.

Segona part per oblidar

El primer arribava després d'un clar penal de Montalvoque aturava ParraperòMancebo, avançant-se il·legalment per entrar a l'àrea abans de temps, rematava al fons de la xarxa en el minut 53. Mesa, en el minut 67, feia el 2 a 1 després d'avançar-se a un lent Josema i el mateix Mesa sentenciava amb el tercer tres minuts després.

La derrota hauria estat més contundent si no fos perquè Parra, l'únic nom que s'ha salvat de la desfeta d'avui, ha tornat a aturar un penal. Ho ha fet en el minut 77 després del llançament d'un Carrillo que no ha pogut anotar el quart gol dels locals. Aquesta derrota deixa els grana a la dotzena plaça amb 31 punts, situant-se a només quatre del descens directe i distanciant-se a sis del playoff d'ascens.

El Nàstic no ha rendit contra dos rivals directes i ha encaixat cinc gols en els darrers dos partits, convertint-se en el segon més golejat de la lliga. L'equip només ha pogut sumar cinc punts de 21 possibles durant aquest 2023 i el nivell descendent de l'equip és preocupant. I, per acabar-ho d'adobar, diumenge vinent a les 12.00 hores es rebrà l'Eldenseal Nou Estadi Costa Daurada.