1 de 10
Conca de Barberà

Vídeo: Últimes hores de 'rave' a Sarral amb música, gallines i droga

Els Mossos d’Esquadra han començat a negociar amb els participants de la festa il·legal perquè desallotgin l'espai

Imatge dels assistents a la rave, aquest matí | Guillem RS / ElCaso.cat
per Albert Oliva, Sarral | 20 de febrer de 2023 a les 13:23 |
La rave d'aquest cap de setmana a Sarral ja va a la baixa. Els Mossos d’Esquadra han començat a negociar amb els participants de la festa il·legal perquè desallotgin l'espai aquest mateix dilluns. La convocatòria reuneix encara més de 300 persones al bosc del Cano, a uns 6 quilòmetres de Sarral. A més de desenes de camions, autocaravanes, cotxes i tota la infraestructura de la festa.

Des del diumenge al migdia "ha anat marxant molta gent", ha assegurat l'alcaldessa del municipi, Victòria Cañís. La policia encara manté tallats els accessos i fa controls d'alcohol i de drogues als conductors que surten del recinte des de divendres passat. Cañís i els Mossos confien que es posi el punt final aquest dilluns, tot i que preveu que alguns camions de l'organització encara es quedin fins demà.

 

Imatges i situacions surrealistes

La convocatòria ha deixat imatges del tot surrealistes. Per exemple, a l'escenari A, amb un nombrós públic d'Itàlia, la festa segueix i, fins i tot, han començat a cuinar pizzes. Els cuiners venen d'una rave al Marroc i asseguren es quedaran uns dies per Espanya, expliquen a El Caso. Tenen el forn de llenya, a punt i en una altra carpa també preparen croquetes.
  Ara bé, a la rave de Sarral no només hi ha persones. S'han comptabilitzat més d'un centenar de gossos i s'ha construït un petit corral amb gallines.


 
Participació