Doble atropellament a la C-31 al Vendrell: ferits molt greus

Les víctimes, un home i una dona, han estat traslladats en helicòpter a un centre hospitalari i el conductor detingut per donar positiu

Els ferits han estat traslladats pel SEM en helicòpter.
Els ferits han estat traslladats pel SEM en helicòpter. | Arxiu
24 de febrer del 2023
Actualitzat a les 17:05h
Un home i una dona, de 71 i 69 anys respectivament, han resultat ferits molt greus després de ser atropellats per un vehicle a la C-31, al seu pas pel terme municipal del Vendrell. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), els fets han tingut lloc a les 13.23 hores, al quilòmetre 135,5 de la citada carretera.

Segons ha explicat Trànsit, les dues víctimes travessaven la via correctament per un pas de vianants quan, per causes que s'estan investigant, han estat atropellades per un vehicle. A causa de l'impacte, tots dos han patit ferides molt greus i han estat traslladats en helicòpter.

La dona ha ingressat a l'Hospital de Bellvitge de Barcelona, mentre que l'home ho ha fet a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, dels Bombers i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).
 

El conductor del vehicle que ha provocat l'atropellament, detingut

Els Mossos d'Esquadra han fet les proves d'alcoholèmia i drogues al conductor que ha causat l'atropellament, un home de 38 anys.

En aquest sentit, ha donat positiu en el test de drogues, motiu pel qual ha estat detingut per un suposat delicte contra la seguretat del trànsit.