La piscina d'Altafulla perdia 11 milions de litres d'aigua cada mig any per una avaria

L'Ajuntament aprova inicialment el projecte de reforma de l'equipament municipal, valorat en més de 650.000 euros

La piscina municipal d'Altafulla es remodelarà integralment.
La piscina municipal d'Altafulla es remodelarà integralment. | Ajuntament d'Altafulla
28 de febrer del 2023
Actualitzat a les 18:13h
L'Ajuntament d'Altafulla va aprovar inicialment el projecte de remodelació integral de la piscina municipal, amb un pressupost de més de 650.000 euros. Aquesta actuació és necessària per tal d'arranjar les deficiències de l'equipament, tot i que alguns grups de l'oposició van mostrar els seus dubtes i van demanar al govern municipal que busqui altres propostes més econòmiques.

L'aprovació inicial del projecte de reforma de la piscina municipal va comptar amb els vots a favor d'Alternativa Altafulla, Junts, el PSC i el regidor no adscrit Xavier Rofas. L'EINA-ERC es va abstenir i Ara Altafulla va votar en contra.
 

Una piscina amb fuites milionàries

Una de les deficiències més importants que té la piscina, construïda fa 40 anys, és la pèrdua d'aigua. En aquest sentit, la regidora d'Urbanisme i Medi Ambient, Marisa Méndez-Vigo, va explicar que, en el segon semestre de l'any 2022, l'equipament municipal va gastar 11 milions de litres d'aigua.

La mala notícia per als veïns i veïnes d'Altafulla és que les actuacions no es podran executar abans de la temporada d'estiu, motiu pel qual l'equipament no podrà obrir amb normalitat.