Tallada la circulació de trens a l'Hospitalet de l'Infant per una incidència

La incidència afecta la línia R16 de Renfe i els trens de llarga distància que van des de Tarragona a Castelló

Nou matí d'incidències als trens a Catalunya.
Nou matí d'incidències als trens a Catalunya. | Jordi Purtí
01 de març del 2023
Actualitzat a les 10:23h
Matí de noves incidències en el servei de trens a Catalunya. En aquesta ocasió, el pas de trens entre l'Hospitalet de l'Infant i l'Ametlla de Mar està completament tallat aquest matí de març per una incidència a la infraestructura, segons ha informat Adif.

Així doncs, els trens no poden circular en aquest tram, una situació que afecta la línia R16 de Renfe i els trens de llarga distància que van des de Tarragona a Castelló.

El tren afectat cobria el trajecte entre Tortosa i l'Estació de França, amb horari de 07.34 hores amb arribada prevista a les 10.25 hores.

A causa d'aquesta incidència de subministrament elèctric, Renfe ha habilitat un tren especial des de Tarragona per cobrir les parades del tren afectat.

Els operaris hi treballen, però no tenen previsió de quan estarà resolta l'avaria. A banda, Renfe ha enviat autobusos per donar un servei alternatiu per carretera als passatgers afectats dels sis trens de la R-16 i de llarga distància del corredor mediterrani que fan el trajecte Tarragona-Tortosa/Castelló.