Els afectats per la nova incidència a Rodalies: «Un desastre de la Renfe»

La circulació entre l'Hospitalet de l'Infant i l'Ametlla de Mar s'ha restablert en una de les vies a dos quarts de dues de la tarda

Renfe ha habilitat un transport alternatiu per carretera per als viatgers afectats.
Renfe ha habilitat un transport alternatiu per carretera per als viatgers afectats. | ACN
01 de març del 2023
Actualitzat a les 16:06h
La circulació ferroviària entre les estacions de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i l'Ametlla de Mar ha quedat restablerta en una de les vies a dos quarts de dues d'aquest dimecres, segons ha informat Adif. La companyia ha remarcat que els trens circulen amb retard.
 
Cal recordar que el servei havia quedat interromput al voltant de dos quarts de nou del matí per una avaria provocada per problemes en el subministrament elèctric a la infraestructura. Renfe ha donat un servei alternatiu per carretera amb autobusos.
 

Queixes contra Renfe per la desinformació

Tot i que Renfe ha ofert un transport alternatiu per carretera per als trens que s'han vist afectats, els viatgers s'han mostrat indignats per les hores d'espera i la desinformació per part de Renfe. Alguns d'ells han assegurat que han hagut d'esperar fins a tres hores per fer el seu viatge.

"Un desastre de la Renfe", ha denunciat Pol Benadich, qui ha afegit que a causa de la incidència ha perdut hores de classe i que tot plegat ha estat "un desordre". En aquest sentit, ha afegit que "han vingut cinc o sis autobusos, però els conductors no sabien ni on havien d'anar ni a quina hora sortien".

Per la seva banda, l'Enric Pina, ha afirmat que "ja no tinc forces ni per enfadar-me", alhora que ha lamentat que "cada vegada que agafo la Renfe sempre passa alguna cosa". Pina ha conclòs assegurant que "ni al tercer món tenen uns tres com aquests".

Una altra de les afectades ha estat l'Elvira, que ha explicat que s'ha passat més de tres hores esperant, només amb la informació dels panells ferroviaris que indicaven els minuts de retard. En el seu cas, havia de ser a l'Hospital de Bellvitge abans de la una del migdia per visitar el seu marit que està ingressat al centre hospitalari.