1 de 10
Alt Camp

Dolors Farré anuncia el seu futur polític en una conferència oberta a Valls

L'alcaldessa vallenca ha pronunciat avui al vespre una conferència política al Teatre Principal

Imatge d'arxiu de Dolors Farré | Cedida
per Albert Oliva, Valls | 1 de març de 2023 a les 20:50 |
Dolors Farré (Junts per Valls) ha desvelat, avui dimecres dia 1 de març, una de les incògnites més ben guardades dels darrers mesos a la capital de l'Alt Camp. Amb un Teatre Principal ple de gom a gom, l'alcaldessa de Valls ha anunciat que es presenta a la reelecció per a liderar l'alcaldia en les properes eleccions municipals del mes de maig.

Durant el vespre, Farré ha protagonitzat una conferència on ha repassat els principals projectes d'aquesta legislatura, les propostes que el consistori té encarrilades i els reptes de futur de la ciutat per als propers anys.

 

El Museu Casteller obrirà a la primavera

L'alcaldessa manté que l'obertura del Museu Casteller de Catalunya serà una realitat aquesta primavera i que es convertirà en un revulsiu pel Centre Històric, juntament amb la futura Casa de la Festa.

«Els que ens coneixeu sabeu que no som de fem volar coloms, que no diem les coses fins que no sabem que les podem fer. Doncs bé, ja hem adquirit les cases en ruïna del carrer Sant Oleguer i estem fent les taules de treball amb les entitats per definir, entre tots, el pla d’usos del que serà la Casa de la Festa, la casa de la nostra Cultura Popular», ha exposat Dolors Farré.


Farré ha acabat la conferència afirmat que la seva convicció és 100% amb Valls. «Sempre he dit que només em dedicaria a la ciutat. Així ho he fet i així ho continuaré fent. Per una ciutat que m’estimo, perquè crec en Valls, una ciutat magnífica, de la que ens podem sentir orgullosos i perquè estic convençuda de tot el potencial que tenim», ha reblat.
Participació