La plaça del Mercadal de Reus torna a acollir una pista de pàdel

Aquest divendres ha començat el muntatge de la instal·lació on es jugaran les finals de l'Open Reus Pro Pàdel

La plaça del Mercadal de Reus tornarà a acollir una pista de pàdel durant el mes de març
La plaça del Mercadal de Reus tornarà a acollir una pista de pàdel durant el mes de març | Jordi Olària Gras
03 de març del 2023
Actualitzat a les 12:17h
Aquest divendres, 3 de març, ha començat el muntatge de la pista de pàdel que, per segon any consecutiu, s'instal·larà a la plaça del Mercadal de Reus. El motiu és la celebració de l'Open Reus Pro Pàdel, una competició municipal que vol servir de prèvia a la prova del World Padel Tour. La competició reusenca se celebrarà entre els clubs de pàdel de la ciutat i la pista del Mercadal, on també es faran activitats paral·leles.

Començarà dissabte de la setmana vinent, 11 de març, i s'acabarà el diumenge 26, dos dies abans que comenci el Tau Cerámica Reus Costa Daurada Open 500. Es tracta de la prova del World Padel Tour que, per segon any, farà parada a la capital del Baix Camp. Les inscripcions per a la prova local, l'Open Reus Pro Pàdel, ja estan obertes a través del web municipal.

El funcionament és independent entre les competicions de cada club de pàdel. Els participants es poden inscriure a tots els que vulguin i els guanyadors de cada cap de setmana es classificaran per a la fase final. Des de l'Ajuntament s'aspira a repetir l'èxit de l'any passat, amb 800 inscrits a la prova municipal.

Global Pàdel acollirà la primera prova els dies 11 i 12 de febrer i el Club Tennis Reus Monterols la segona, el 25 i el 26 de febrer. El Reus Deportiu, el Reus Ploms i el Club Pàdel Manyanet seran els escenaris del tercer cap de setmana, el 4 i el 5 de març. Les diferents instal·lacions de pàdel indoor de la ciutat acolliran la darrera prova els dies 11 i 12 de març.

A partir d'aquells dies es passaran a disputar les finals a la pista de la plaça del Mercadal. Les parelles guanyadores de cada cap de setmana, a més de classificar-se per les finals, també aconseguiran l'entrada per a un dia al World Padel Tour. Enguany s'incorpora una novetat destacada, la categoria per a menors d'edat.

L'Open Reus Pro Pàdel Kids es jugarà aquest cap de setmana, 4 i 5 de març, al Club Pàdel Manyanet. S'han organitzat quatre categories mixtes per a infants i joves de set a disset anys. Les finals, com a la categoria sènior, es disputaran a la plaça del Mercadal.