El Nàstic rep la Real Sociedad B en l'estrena de Dani Vidal

Els grana s'enfronten al filial de la Real Sociedad buscant redreçar el rumb d'un equip que té el descens a quatre punts i el playoff d'ascens a deu

El Nàstic no es pot permetre res que no sigui guanyar el partit contra la Real Sociedad B
El Nàstic no es pot permetre res que no sigui guanyar el partit contra la Real Sociedad B | Club Gimnàstic
04 de març del 2023
Actualitzat a les 19:13h
El Nàstic de Tarragona afronta aquest diumenge a les 12.00 hores una nova final rebent la Real Sociedad B en un duel que suposarà el debut de Dani Vidal com a primer entrenador. El tècnic de la casa s'ha fet càrrec del primer equip i després d'una setmana d'entrenaments amb Manolo Martínez com a mà dreta buscarà la primera victòria. Els grana necessiten reaccionar i el Nou Estadi Costa Daurada s'ha de convertir en un fortí.
 

Tres baixes sensibles

La nova versió dels tarragonins amb Dani Vidal a la banqueta no podrà comptar amb la presència de tres jugadors importants com són Pablo Fernández, Andrei Lupu i Pedro del Campo. El primer pateix una lesió fibril·lar a l'adductor esquerre mentre que el segon la té un trencament a l'isquiotibial esquerre. Del Campo serà baixa per l'expulsió que va patir contra l'Eldense diumenge passat.



El Nàstic arribarà al duel ocupant la catorzena plaça amb 31 punts i amb el repte de trencar la sagnia de tres derrotes consecutives. Davant es trobaran una Real Sociedad B que és tercera amb 41 punts i que vol sumar la quarta victòria lluny de casa de la campanya. Els homes dirigits per Sergio Francisco són l'equip que menys ha perdut lluny del seu públic: només dos dels 13 partits disputats.

L'àrbitre Manuel Ángel Pérez Hernández, acompanyat de Sergio Rebollo i Rubén Ortega seran els col·legiats encarregats de dirigir l'encontre.