Tragèdia al Perelló: Tres menors moren i un ferit crític en caure el cotxe per un barranc

Els tres menors que han perdut la vida al Perelló, a la TV-3022, són veïns de Camarles

El vehicle ha caigut per un barranc al Perelló i tres menors han mort.
El vehicle ha caigut per un barranc al Perelló i tres menors han mort. | Ariadna Escoda
Redacció
05 de març del 2023
Actualitzat el 06 de març a les 11:48h
Tres persones han mort aquest diumenge en un accident de trànsit a la TV-3022 al Perelló (Baix Ebre), mentre que una quarta persona ha resultat ferida crítica, segons ha informat el Servei Català del Trànsit.

Per causes que s'estan investigant, un cotxe que circulava en sentit Rasquera ha sortit de la via, ha caigut per un barranc i s'ha incendiat.



El conductor del vehicle és el que ha resultat ferit crític, que ha estat traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís quan faltaven pocs minuts per a les quatre de la tarda.

Tres menors d'edat moren al Perelló

Segons ha avançat elCaso.cat, els tres morts serien tres joves menors d'edat —12, 16 i 16 anys— veïns de Camarles i no familiars entre ells, mentre que el conductor que ha estat traslladat en estat crític té 19 anys. Segons les primeres informacions, els joves anaven a veure un partit de futbol quan han patit el tràgic accident que ha deixat en xoc tota la comarca.

Amb aquestes ja són 24 les persones que han perdut la vida en accident de trànsit a les carreteres catalanes aquest 2023.

L'accident ha obligat a tallar la via en els dos sentits de la marxa. Fins al lloc s'hi han desplaçat sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i l'helicòpter medicalitzat i onze ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), entre elles un helicòpter medicalitzat i un suport psicològic.
 

El conseller Elena es desplaça fins al Perelló

La gravetat de l'accident ha fet que el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, s'hagi desplaçat fins al Perelló.

El conseller ha volgut remarcar "l'impacte brutal per al municipi, per a tots els veïns i veïnes, i naturalment per a les famílies" que té aquest accident.

Elena ha explicat que els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir les causes d'aquest tràgic accident en què tres menors han mort i un altre jove de 19 anys ha quedat ferit crític.

El conseller també ha volgut agrair les tasques dels serveis d'emergències, així com l'Ajuntament del Perelló per haver posat a la disposició dels serveis mèdics i les famílies dels menors un espai.

L'alcalde de Camarles, Ramon Brull, també ha atès els mitjans de comunicació i ho ha fet visiblement commocionat pels fets. "Som un poble molt petit, de 3.400 habitants, tots estem emparentats i ens coneixem" ha explicat. 

Brull ha afegit que a partir d'aquest dilluns organitzaran i coordinaran entre l'equip de govern, oposició, escola i institut accions en mostra de dol per aquests tràgics fets. "Estem al seu costat pel que faci falta" ha assegurat l'alcalde de Camarles, municipi d'on eren veïns els joves.