Atrapen el lladre que tenia atemorides diverses famílies del Baix Penedès

L'home, que ha ingressat a la presó, està acusat de cometre robatoris al Vendrell i Cunit

Objectes trobats a la casa del detingut.
Objectes trobats a la casa del detingut. | Mossos d'Esquadra
06 de març del 2023
Actualitzat a les 10:52h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimecres 1 de març un home de 29 anys a Cornellà de Llobregat que formaria part d'un grup criminal especialitzat a fer robatoris amb força en cases unifamiliars. La investigació es va iniciar el mes de gener, arran de tres robatoris en cases unifamiliars del Baix Penedès que es van fer entre el 14 de gener i l'1 de febrer. Dos dels robatoris van tenir lloc al Vendrell i un, a Cunit

Segons els Mossos, l'home anava acompanyat, com a mínim, de dues persones més i en un dels assalts van amenaçar de mort un veí que els va recriminar els fets. La investigació va concloure que l'arrestat formava part d'un grup criminal especialitzat a fer robatoris en zones residencials, forçant portes i finestres. Actuaven en franges horàries diürnes, aprofitant que els propietaris estaven treballant. 

Amença de mort un veí

En l'entrada al domicili del detingut, els agents van trobar diversos objectes d'origen il·lícit, com ara uns rellotges que havia sostret en un dels robatoris del Vendrell. Aquell dia, l'home va quedar enregistrat mentre feia l'assalt. A més, es van trobar altres objectes que relacionen l'home amb robatoris comesos entre el 2021 i el 2022 en altres punts de Catalunya.

La investigació continua oberta per trobar els altres membres del grup. El detingut va passar a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.