Ensurt a Reus per una fuita de gas en un edifici

Els fets han tingut lloc a primera hora del matí al carrer Mare Molas de la capital del Baix Camp

Imatge d'arxiu de diversos vehicles dels Bombers de la Generalitat.
Imatge d'arxiu de diversos vehicles dels Bombers de la Generalitat. | ACN
06 de març del 2023
Actualitzat a les 11:18h
Ensurt a la ciutat de Reus aquest dilluns al matí a causa d'una fuita de gas en un edifici de Reus. Els fets, segons ha explicat el 'Diari de Tarragona', han tingut lloc al número 57 dek carrer Mare Molas de la capital del Baix Camp i i les primeres informacions treballen amb la hipòtesi d'una possible manipulació en la canonada.

L'alerta s'ha donat abans de les nou del matí —avís a les 8.41 hores— quan s'ha detectat una forta olor de gas al magatzem de comptadors de l'immoble. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat una dotació dels Bombers de la Generalitat i una unitat del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).
 

Una canonada manipulada

Quan han arribat al lloc, els equips d'emergència han comprovat amb l'explosímetre que hi havia una fuita de gas. Els Bombers han detectat la fuita en una canonada de plom, que tenia indicis d'haver estat manipulada.

Poc després de les nou del matí, s'ha aconseguit controlar la fuita i s'ha començat a ventilar l'edifici. També s'ha revisat l'immoble pis per pis per verificar que no hi havia persones afectades i a les 9.25 hores s'ha donat per finalitzat l'episodi.