Dones amb Iniciativa proposa accions per fomentar la igualtat als centres escolars del Vendrell

L'entitat també aposta per impulsar un Consell de les Dones

El Grup de Dones amb Iniciativa del Vendrell.
El Grup de Dones amb Iniciativa del Vendrell. | Cedida
07 de març del 2023
Actualitzat a les 12:10h
El Grup de Dones amb Iniciativa del Vendrell ha anunciat que, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, presentarà a l'Ajuntament diverses propostes per impulsar accions en favor de la igualtat als centres educatius del municipi. Es tracta d'accions "de prevenció, detecció i intervenció de casos de desigualtat, assetjament i violència de gènere", per "oferir eines als centres educatius" i comptar "amb la implicació de docents, psicòlegs, cossos de seguretat i tècnics professionals".

Entre les propostes hi ha tallers, xerrades i formacions per treballar "amb una mirada àmplia per la igualtat d'oportunitats entre homes i dones". L'entitat vendrellenca remarca que aquesta lluita ha de servir per oferir "un camí més just per a les nostres filles”.

Consell de les Dones

Per altra banda, el grup també promou la posada en marxa d'un Consell de les Dones, una plataforma que sorgeixi del teixit associatiu local i que serveixi "per aportar propostes i millores de les dones de la ciutat". També faria de pont entre la ciutadania i el consistori, com ja han iniciat altres municipis com Vila-seca.