L'Hospitalet de l'Infant organitza la primera fira 'Hospi Brick & Click'

Tindrà lloc el cap de setmana del 18 i 19 de març i s'hi podran veure diorames de LEGO i Playmobil

En la fira es podran veure diorames de Playmobil i LEGO.
En la fira es podran veure diorames de Playmobil i LEGO. | AA
07 de març del 2023
Actualitzat a les 17:34h
El cap de setmana del 18 i 19 de març l'Hospitalet de l'Infant celebrarà la primera edició de l'Hospi Brick & Click, la fira més gran de Catalunya de LEGO i Playmobil. L'organització de l'esdeveniment va a càrrec de la Regidoria de Comerç, amb la col·laboració de l'Associació de Comerços de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors (ACHV).

Durant aquest cap de setmana, al pavelló esportiu del municipi es podran veure 14 diorames de Playmobil i 10 de LEGO, muntats per membres de les associacions Somosclicks (Playmobil) i Hispalug (LEGO), procedents de Catalunya, la Comunitat Valenciana, País Basc i Navarra. En total hi haurà més de 200 metres quadrats d'exposició i també parades de venda.

Aquesta primera Hospi Brick & Click se celebra després de l'èxit que va tenir l’exposició de diorames de LEGO i Playmobil que es va poder veure l’any passat durant el Mercat de Nadal, a la Sala Infant Pere del Centre de visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer.

La regidora de Comerç i Turisme, María José Gómez, ha assenyalat que "creiem que és un esdeveniment que pot atreure tant a la ciutadania com a la gent de fora del municipi, que pot agradar tant a petits com a grans i que pot ajudar-nos a desestacionalitzar la temporada turística".
 

Entrada gratuïta i un sorteig

Els horaris d’obertura de la fira seran: dissabte 18 de març, de 10 a 13.30 hores i de 17 a 21 hores, mentre que diumenge 19 de març, de 10 a 13.30 hores i de 17 a 19 hores. L’entrada al recinte serà gratuïta.

A més, diumenge 19 de març, a les 18 hores, se sortejaran dos sets de Playmobil i un val de 50 euros per gastar als comerços adherits a l'Associació de Comerços de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors.

Per participar en els sortejos, del 13 al 19 de març, s'haurà de passar per l'Oficina de Turisme de Cal Forn a recollir unes butlletes del 'Joc del busca click', omplir-les correctament i dipositar-les a l'urna que hi haurà a l'exposició.

El joc consisteix a trobar 6 figures de Playmobil que s'han amagat als aparadors dels comerços de l’Hospitalet de l’Infant.