1 de 10

Dídac Nadal acaba amb els rumors i anuncia el seu futur polític

L'actual regidor de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona ho ha explicat en una roda de premsa

Dídac Nadal ha anunciat que no es presentarà a les eleccions municipals del pròxims mes de maig. | Junts per Tarragona
per Antonio Ramos Llauradó, Tarragona | 9 de març de 2023 a les 17:14 |
Dídac Nadal ha decidit posar fi a la seva trajectòria política a l'Ajuntament de Tarragona i no concorrerà a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig en cap llista electoral. L'actual conseller de Comerç i president de l'empresa municipal Mercats de Tarragona ho ha anunciat aquesta tarda en una roda de premsa.

En la seva compareixença, Nadal ha explicat que ha pres aquesta decisió per motius polítics, professionals i personals. Aquesta és el segon anunci de retirada política en l'antic espai convergent, ja que Cristina Guzmán, companya de Nadal a Junts per Tarragona, també va anunciar que no es presentarà en cap candidatura el 28-M.

 

No tanca la porta a tornar a la política municipal

Dídac Nadal ha manifestat que el context polític estatal és "repugnant" i ha lamentat no reconèixer "els seus partits ni el conjunt del Parlament de Catalunya". L'encara conseller de Comerç no ha descartat tornar a la política en un futur, però creu que ara és moment de "fer un pas al costat".

En aquest sentit, ha assegurat que a les eleccions del 28-M votarà al PDeCAT "sense cap dubte", tot i que, de moment, es desconeix si a Tarragona el partit es presentarà amb marca pròpia o si pactarà amb altres formacions.

 

Quatre anys i mig de regidor

Així, Nadal dirà adeu a la política el pròxim mes de juny, després de quatre anys i mig com a conseller del consistori tarragoní. Cal recordar que va rellevar en el càrrec el desaparegut Albert Abelló i que l'any 2019 va ser el candidat de Junts per Tarragona a l'alcaldia.

D'aquesta manera, Dídac Nadal no liderarà la llista del PDeCAT, que l'havia temptat en els darrers mesos, ni tampoc es presentarà amb una plataforma municipalista.
Participació