Talent vallenc: Mariona Escoda guanya el premi Enderrock a millor artista revelació

La cantant vallenca competia, precisament, amb uns altres vallencs: el grup Figa Flawas

Imatge d'arxiu de Mariona Escoda
Imatge d'arxiu de Mariona Escoda | Cedida
10 de març del 2023
Actualitzat a les 9:34h
Mariona Escoda guanya un premi Enderrock. Ahir dijous dia 9 de març al vespre, es va dur a terme la gala musical i la cantant vallenca va rebre el guardó de millor artista revelació de l’any 2022, per votació popular.

Escoda competia, precisament, amb uns altres vallencs: el grup Figa Flawas. Finalment, ha estat Mariona Escoda qui s'ha endut la distinció.. s’han quedat a les portes de guanyar aquest premi. 
 

Guanyadora d'Eufòria

El 17 de juny de 2022, Mariona Escoda va esdevenir la guanyadora del concurs de talents Eufòria, emès per TV3. Gràcies a això, va aconseguir un contracte discogràfic amb Música Global per a iniciar una carrera artística professional, que es va efectuar el 18 de juliol, i va acompanyar en Miki Núñez en la cançó d'estiu de TV3 «Llums de mitjanit».

A més, va participar en l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya i en el disc de La Marató de TV3. Amb Miki Núñez va protagonitzar la campanya del Gran Recapte d'Aliments del desembre del 2022 i va presentar les campanades de cap d'any 2023 des de la Font Màgica de Montjuïc de Barcelona.