1 de 10
TARRAGONA

L'EMT instal·la quatre noves marquesines d'autobús a Tarragona

Les dues primeres s'ubicaran a Campclar i Sant Pere i Sant Pau, mentre que les altres dues estaran al centre de la ciutat

L'EMT instal·larà quatre noves marquesines en parades d'autobús. | Ajuntament de Tarragona
per TarragonaDigital, Tarragona | 13 de març de 2023 a les 17:00 |
L'Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) ha iniciat aquest dilluns els treballs d'instal·lació de quatre noves marquesines a les parades dels autobusos municipals de la capital tarragonina. En aquest sentit, les primeres dues actuacions es faran a la Rambla Ponent de Campclar, a la parada Institut —línia 6—, i a Sant Pere i Sant Pau, parada Miramar —línia 54—.

Aquestes dues primeres marquesines quedaran instal·lades durant aquesta setmana. Les altres dues parades, que s'ubicaran al centre de la ciutat, es faran durant el que queda de mes de març. Les ubicacions són Rambla Nova, 105 —línies 11, 12 i 54— i Plaça Imperial Tarraco, 1 —línies 41 i 54—.


Segons ha explicat l'EMT, les marquesines s’ubiquen en parades amb un alt flux d’usuaris i usuàries de les línies, sempre que les condicions de les zones per vianants ho permetin. En aquest sentit, tenen una funció de resguard de les inclemències meteorològiques per fer més confortable el temps d’espera als usuaris i les usuàries.
Participació