Un camió bolca a l'autopista AP-7: el conductor, ferit

Els fets han tingut lloc a primera hora del matí al terme municipal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

L'accident s'ha produït al pas de l'AP-7 per Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.
L'accident s'ha produït al pas de l'AP-7 per Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. | Europa Press
15 de març del 2023
Actualitzat a les 15:52h
Un accident a l'autopista AP-7, al seu pas pel terme municipal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, ha provocat un ferit. En aquest sentit, s'hi ha vist implicat un camió, que sortit de la via i ha acabat bolcant, segons ha informat el 'Diari de Tarragona'. En aquest sentit, el conductor del vehicle ha patit ferides a la cama.

Els fets han tingut lloc al punt quilomètric 289 de l'AP-7, en sentit nord. L'avís s'ha rebut a les 5.26 hores i fins al lloc dels fets s'han desplaçat cinc dotacions dels Bombers, que han rescatat el conductor de l'interior de la cabina del camió, unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i patrulles dels Mossos d'Esquadra.

A causa de l'accident, un dels carrils de la citada via ha estat tallat durant més de tres hores, reobrint-se la circulació a les 8.45 hores.
 

Dos accidents més a les carreteres tarragonines

Aquest dimarts al matí s'han registrat dos accidents de trànsit més a les carreteres tarragonines. En aquest sentit, a la mateixa AP-7, però al terme municipal de Constantí, s'ha produït una col·lisió entre un camió i dos turismes. Els fets han tingut lloc abans de les nou del matí —avís a les 8.49 hores.

El darrer accident ha tingut la T-11 com a escenari, on un turisme ha bolcat al terme municipal de Reus. Els Bombers han hagut d'excarcerar una persona, que havia quedat atrapada al vehicle.