El rentat de cara que ha patit l'antiga N-340 a Cambrils

La nova avinguda Nova Augusta ja s'ha obert al trànsit després de les obres de renovació

Imatge de la renovada avinguda Nova Augusta de Cambrils.
Imatge de la renovada avinguda Nova Augusta de Cambrils. | Cedida
16 de març del 2023
Actualitzat a les 17:02h
El nou accés a Cambrils per l’avinguda Nova Augusta, l'antiga carretera N-340, ja està operatiu. Després de les obres de renovació, la infraestructura ara compta amb doble carril de circulació d'entrada i de sortida, amb voreres més amples, que inclouen mobiliari urbà i arbrat pel passeig dels vianants fins a la riera d’Alforja.

L'actuació forma part de les obres d'urbanització de l'entorn del nou supermercat Mercadona, dins de l'àmbit obligatori del Polígon d'Actuació Urbanística 13 L’Alforja, tal com preveu el Pla d’Ordenació Urbana gestionat pel Departament d’Urbanisme. És per això que l'actuació ha anat a càrrec de Mercadona, que obrirà portes del nou establiment el 27 de març.
 

Projecte de futur: urbanitzar la rambla central de Nova Augusta

En el futur, està previst continuar urbanitzant la rambla central de Nova Augusta. A més, l’actuació urbanística inclou la cessió a l’Ajuntament de Cambrils d’un solar al davant del Molí de les Tres Eres, entre el Mercadona, la plaça, el carrer Pere Moretó i l'avinguda Nova Augusta.

En aquesta parcel·la, seguint el Pla d'Actuació, el consistori preveu la construcció de 45 pisos d’habitatge dotacional, a més d'una àmplia zona verda i un espai destinat a jocs infantils.