Es posa en marxa la T16, el nou títol de transport gratuït per a infants de 4 a 16 anys

La nova targeta de l'ATM Camp de Tarragona substitueix la T12 i permet fer un nombre il·limitat de desplaçaments a la zona tarifària de residència

Imatge d'un títol de transport de l'ATM Camp de Tarragona.
Imatge d'un títol de transport de l'ATM Camp de Tarragona. | ATM
20 de març del 2023
Actualitzat a les 10:40h
L'Autoritat Territorial del Camp de Tarragona (ATM Camp de Tarragona) ha posat en marxa aquest dilluns la T16, el nou títol de transport unipersonal i gratuït que permet als infants d'entre 4 i 16 anys fer un nombre il·limitat de desplaçaments a la zona tarifaria a la qual resideixen, en tots els models de transports integrats.

Les sol·licituds s'ha de fer telemàticament a través del web de l'ATM, a través del següent enllaç. Així mateix, també es pot fer la petició i presencialment als Centres d’Atenció al Client o de forma diferida a través dels ajuntaments i consells comarcals consorciats.

En aquest sentit, aquells nens i nenes que ja tinguin la T12 no han de renovar-la ni fer cap nova sol·licitud, ja que el títol es converteix directament en T16 i tindrà validesa fins als 16 anys.

Segons ha explicat l'ATM, una vegada s'ha enviat tota la documentació requerida, els sol·licitants rebran un correu electrònic que indicarà quan poden passar per les oficines d'Atenció al Client de l'EMT de Tarragona.
 

Renovació anual sense cop per a l'usuari

En la primera emissió, el títol T-16 serà vigent fins el 31 de desembre de l’any següent. Aquesta data, segons ha explicat l'ATM, pot ser anterior en funció de l’edat del nen o nena en el moment d’emetre el títol. La renovació es farà anualment de manera automàtica com es feia fins ara i no suposarà un cost per a l'usuari.

Una de les novetats rellevants és que la targeta no portarà imprès ni el DNI ni la fotografia del nen o nena.