Accident entre un cotxe i una furgoneta a l'N-240 a Valls

L'accident ha tallat la carretera durant força estona, just a l'entrada de Valls

Els fets han passat a primera hora del matí i els dos turismes han xocat frontalment.
Els fets han passat a primera hora del matí i els dos turismes han xocat frontalment. | Jordi Sanvisens
21 de març del 2023
Actualitzat a les 9:20h
Matí d'incidències a les carreteres de Tarragona. Un aparatós accident en una de les entrades de Valls ha mobilitzat els serveis d'emergències a primera hora del matí.

L'avís per un accident ha entrat a les 8.13 hores, just en una hora en què l'N-240 —el punt on s'ha produït el xoc— té força trànsit de vehicles. Per causes que es desconeixen, un cotxe i una furgoneta han patit un accident.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT) la col·lisió hauria estat una envestida. Un dels vehicles ha acabat fora de la carretera, com es pot veure a les imatges. Els fets han tingut lloc a l'N-240 a Valls, al punt quilomètric 22,20.

L'accident s'ha produït en un tram en línia recta i la carretera s'ha hagut de tallar durant força estona mentre els serveis d'emergències atenien les persones implicades, motiu pel qual s'han generat força cues per accident a Valls i al polígon nord de la capital de l'Alt Camp.

Tot i l'espectacularitat de l'accident, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès els dos conductors, un d'ells feritlleu i l'altre il·lès.