Més de 300 alumnes de Valls participaran en una cantada contra canvi climàtic

L'acte està programat pel dia 30 d'abril

Imatge d'arxiu de la cantada
Imatge d'arxiu de la cantada | Cedida
22 de març del 2023
Actualitzat a les 15:36h
Valls acollirà l'espectacle musical «La Veu de la Terra» que organitza el Camp d'Aprenentatge Pau Casals del departament d'Educació de la Generalitat i que es representarà a diferents ciutats de Catalunya amb la participació d'alumnes de primària de diferents centres educatius. En el cas dels concerts a Valls, s'han sumat al projecte diverses escoles de la ciutat, de la comarca i de la demarcació de Tarragona.

Aquest espectacle musical té com a objectiu conscienciar sobre la crisi climàtica que ens afecta, i serà representat per més de 300 alumnes al Centre Cultural Municipal de Valls. En concret, s'ha programat un primer concert el 30 d'abril a les 12h, amb la participació dels alumnes de les escoles Vedruna de Valls i l'Espluga de Francolí, Arquitecte Jujol dels Pallaresos, les Eres de Creixell i la Zona Escolar Rural Atzavara d'Alió, Bràfim i Nulles. El segon concert, el mateix 30 d'abril a les 18h, hi prendran part la Candela de Valls, Mare de Déu del Remei d'Alcover, Antina de Torredembarra i el Cucurull de Roda de Berà.

El muntatge està preparat pel grup musical Petit Taller de Cançons i la companyia teatral Fes-t'ho com Vulguis, en una gira que amb 15 concerts recorrerà altres municipis com Balaguer, Cornellà, Ascó, Sallent, Reus, el Vendrell i Barcelona, amb la participació de 2.500 alumnes de diferents escoles del país. El Camp d'Aprenentatge Pau Casals s'ha encarregat de formar el professorat i d'organitzar la gira.