Valls reforça la seguretat: La Policia Local tindrà nous agents

S'ha aprovat la llista provisional de persones admeses i excloses de la convocatòria

Imatge de grup de la Policia Local de Valls
Imatge de grup de la Policia Local de Valls | Ajuntament de Valls
24 de març del 2023
Actualitzat a les 9:27h
El cos de la Policia Local de Valls es veurà reforçat amb l'entrada de dos nous agents. En les darreres setmanes s'ha constituït la borsa de treball per tal de cobrir les necessitats estructurals de places del cos policial i s'ha aprovat la llista provisional de persones admeses i excloses de la convocatòria.

En aquest sentit, les dues persones amb més mèrits i puntuació s'incorporaran, d'una manera immediata, a la plantilla municipal. Així ho descriu el decret d'alcaldia amb la resolució del concurs de mèrits, el qual ha tingut accés TarragonaDigital.

Les persones admeses ara hauran de realitzar el curs de formació bàsica amb caràcter obligatori i eliminatori a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, i mentre duri aquest curs seran nomenades com a funcionaris en pràctiques. Aquest curs selectiu caldrà superar-lo per continuar amb la realització del període de pràctiques al cos de la Policia Local de l’Ajuntament de Valls.

Es concedeix un termini de deu dies hàbils a les persones excloses o no incloses expressament per poder fer al·legacions. Passat aquest període, es publicarà la llista definitiva.