En Comú Podem Tarragona confirma els quatre primers llocs de la llista

Jordi Collado és el candidat, acompanyat de Toni Carmona, Nerea García i Laura Quiñones

Imatge dels quatre primers de la llista electoral d'En Comú Podem Tarragona al passeig de les Palmeres.
Imatge dels quatre primers de la llista electoral d'En Comú Podem Tarragona al passeig de les Palmeres. | Cedida
24 de març del 2023
Actualitzat a les 15:07h
Tarragona En Comú i Podem han oficialitzat aquest divendres al Passeig de les Palmeres la coalició amb què es presentaran a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. En aquest sentit, En Comú Podem ha confirmat els quatre primers llocs de la llista electoral, amb Jordi Collado, com a candidat, acompanyat de Toni Carmona (2), Nerea García (3) i Laura Quiñones (4).

El cap de llista, Jordi Collado (Tarragona En Comú), ha explicat que "entomem el nou cicle electoral com espai electoral conjunt per afrontar les eleccions municipals del mes de maig, i ho fem cohesionant i consolidant la nostra aliança, per continuar sumant i demostrant la voluntat d’anar més lluny".

Per la seva banda, el número 2, Toni Carmona (Podem), ha assenyalat que "amb aquest acord s’aposta per construir des del consens amb l’objectiu de construir i contribuir a l’objectiu de fer una Tarragona millor, una Tarragona per viure".
 

Objectiu: millorar els resultats de l'any 2019

En les eleccions de l'any 2019, En Comú Podem Tarragona va obtenir 4.579 vots i 2 regidors: Carla Aguilar i Hermán Pinedo. Van pactar amb ERC per entrar al govern municipal, però el juny de 2021, Junts i la CUP es van incorporar al govern i Carla Aguilar va deixar l'executiu, mentre que Pinedo es va mantenir al govern com a regidor no adscrit.

El passat mes de juliol, Carla Aguilar va dimitir com a regidora de l'Ajuntament de Tarragona, sent substituïda per Àngels Pérez. Aquesta darrera va optar a ser la candidata de la formació en les pròximes eleccions municipals, però l'assemblea va acabar triant Jordi Collado.

L'objectiu d'En Comú Podem de cara al 28 de maig és mantenir els resultats del 2019 o, fins i tot, millorar-los, ja que algunes enquestes indiquen aquesta tendència, per ser decisius en el pròxim mandat.

Aquest diumenge, En Comú Podem Tarragona presentarà la candidatura en un acte al barri de Bonavista, que comptarà amb la presència de l'eurodiputat Ernest Urtasun i el president d'Unidas Podem, Jaume Asens.