Campanya popular a l'Espluga: Volen recuperar la cova de la Mare de Déu de Montserrat i el mirador

Es tracta d'un espai que està situat entre la capella de la Trinitat i la de l’Àngel de la Guàrdia

Imatge de l'ermita
Imatge de l'ermita | Germandat de la Santíssima Trinitat
18 d'abril del 2023
Actualitzat a les 9:54h
Nou projecte a l'ermita de la Santíssima Trinitat de l'Espluga de Francolí. La Germandat de la Santíssima Trinitat i la Parròquia de Sant Miquel Arcàngel impulsen una subscripció popular per sufragar les despeses derivades de l’obra de recuperació de la cova artificial de la Mare de Déu de Montserrat i del seu mirador superior. Es tracta d'un espai que està situat entre la capella de la Trinitat i la de l’Àngel de la Guàrdia.

Aquest espai es troba molt malmès pel pas del temps i els efectes de les arrels dels arbres. Per aquest motiu, fa temps que s'ha tancat al públic pels problemes estructurals de la construcció. Ara, els voluntaris de l’ermita l’han començat a recuperar, eliminant la vegetació superior que n’afectava l’estabilitat. El proper pas serà assegurar l’estructura i reobrir la cova al públic, habilitant al mateix temps, el mirador superior.

Els donatius per contribuir al projecte poden fer-se durant aquest mes d’abril en persona a l’ermita, durant l’horari d’obertura de la nova temporada (diumenges de 10 del matí a 7 de la tarda), a la sagristia de la parròquia de Sant Miquel o per transferència bancària al compte ES 63 2100 0136 9102 0024 3423.