Els Mossos es presenten a les oficines de Mercats de Tarragona

Agents de la policia catalana s'han endut set informes amb contractes i adjudicacions de l'empresa municipal fetes en l'anterior mandat

Imatge d'arxiu del Mercat Central de Tarragona.
Imatge d'arxiu del Mercat Central de Tarragona. | Adrià Costa
19 d'abril del 2023
Actualitzat a les 20:46h
Agents de la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra han visitat aquest dimecres al matí les instal·lacions de l'empresa municipal Mercats de Tarragona per requerir diversa documentació, segons ha avançat el digital 'Diari La República Checa'. En aquest sentit, els policies han demanat diversos informes.

El president de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, ha confirmat la informació i ha explicat que els agents s'han endut set informes relacionats amb contractes i adjudicacions fetes entre el 2013 i finals del 2018 a l'empresa municipal. Nadal ha insistit que es tracta de treballs impulsats en el mandat anterior, "sota una altra gerència i presidència" a l'actual.
 

Una investigació judicial oberta arran d'una querella presentada per un ciutadà

Dídac Nadal ha assenyalat que l'actuació policial respon a la investigació judicial oberta arran d'una querella presentada per un ciutadà i ha assegurat que sabien que es produiria. "És la conseqüència normal i lògica del resultat i les diligències que s'estan fent pels jutjats", ha dit Nadal.

A més, ha remarcat que tant ell com el gerent de l'empresa municipal van declarar fa un any als jutjats per aquesta qüestió. En aquest sentit, ha manifestat que altres persones de la secretaria o del departament d'intervenció municipal també han declarat en la instrucció del cas.

En aquest sentit, ha afegit que "tots col·laborem en la instrucció del cas perquè som els primers interessats a què s'aclareixin els fets".