L'incendi d'un camió obliga a tallar la C-32 en els dos sentits de la marxa

Les retencions ja són de tres quilòmetres en ambdues direccions

El camió s'ha incendiat a la C-32 en direcció a Barcelona.
El camió s'ha incendiat a la C-32 en direcció a Barcelona. | Bombers de la Generalitat
Redacció/ ACN
20 d'abril del 2023
Actualitzat a les 10:43h
Un camió que circulava per la C-32 a l'altura de Vilanova i la Geltrú ha bolcat i s'ha incendiat pels voltants de les vuit del matí d'aquest dijous 20 d'abril. Això ha obligat a tallar l'autopista en els dos sentits de la marxa, mentre els Bombers treballen en les tasques d'extinció del foc i la retirada del vehicle accidentat.

Segons els Bombers, el sinistre ha tingut lloc en direcció a Barcelona i el conductor ha aconseguit sortir del vehicle, que es tracta d'un camió frigorífic. Tot i això, ha estat traslladat a un hospital perquè tenia una ferida al braç. Ara mateix hi ha uns tres quilòmetres de retencions en els dos sentits de la marxa i els Mossos d'Esquadra desvien el trànsit per la calçada lateral.

Accident a la C-31

També aquest dijous al matí s'han produït retencions a la C-31 per un accident a l'alçada de Cubelles. Dos cotxes han topat per encalç a les 09.17 hores i hi ha hagut un ferit lleu. Això ha provocat retencions d'entre un i dos quilòmetres, tot i que la situació ja s'ha normalitzat a partir de dos quarts d'onze.