L'actor Joel Joan tanca la llista de Junts a Altafulla

És una de les grans anècdotes de la publicació de les candidatures provisionals de cara a les eleccions municipals del 28 de maig

Joel Joan tanca la llista de Junts a Altafulla.
Joel Joan tanca la llista de Junts a Altafulla. | Cedida
26 d'abril del 2023
Actualitzat a les 18:31h
La publicació de les candidatures provisionals de cara a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig ha portat una sorpresa rellevant al Baix Gaià. Concretament a la llista de Junts al municipi d'Altafulla, que lidera Eva Martínez i que tanca, de manera sorprenent, l'actor, director i guionista Joel Joan.

Conegut pels seus papers a les sèries 'Periodistas' i 'Plats bruts', en la qual també feia de director i guionista, i per les seves obres de teatre, Joel Joan ocupa aquesta simbòlica posició en la llista dels juntaires al municipi d'Altafulla.

L'actor compta amb vinclesd'amistat al municipi d'Altafulla, de fet un dels seus vídeos més virals a les xarxes, on se'l veia gaudint en una barca a la costa catalana, hauria estat gravat durant una estada de Joel Joan a Altafulla.

Implicat políticament amb l'independentisme, cara visible del 25-A, l'actor i director ha protagonitzat algunes polèmiques. La darrera va ser fa pocs dies amb unes crítiques contra Carla Simón per la seva renúncia a tancar la llista de Junts a les Planes d'Hostoles, pel rebombori creat després de l'anunci.

Joel Joan és un dels noms mediàtics que figuren a les llistes de les municipals de Tarragona, però no l'únic. El bateria de Els Pets, JoanReig, va anunciar que seria el candidat d'ERC a Constantí, i de fet va rebre fins i tot la visita del president Pere Aragonès al municipi.
 

Candidats que tanquen llistes de manera simbòlica

Tancar una llista electoral és un reconeixement simbòlic que es dona moltes vegades a aquells que deixen la política activa. Enguany no és una excepció i ho podem veure amb els exalcades de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i de Reus, Carles Pellicer, que ocupen la posició 27 de la candidatura del PSC a Tarragona i de Junts a Reus, respectivament.

També ocuparà el darrer lloc de la llista del PSC de Reus el fins ara portaveu Andreu Martín. En un primer moment havia de ser el candidat, però finalment va renunciar i els socialistes li han reservat la darrera posició de la llista.