Junts per Valls vol crear més habitatge al centre històric i obrir l'hort del Rector a la ciutat

Dos dels eixos de treball de la candidatura es basen en la millora de la qualitat de vida al Barri Antic i la creació d’habitatge

Imatge de l'hort del Rector de Valls
Imatge de l'hort del Rector de Valls | Albert Oliva
04 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:53h
Junts per Valls ha donat a conèixer, avui dijous dia 4 de maig al matí, les seves propostes electorals pel que fa al centre històric. Concretament, Dolors Farré ha destacat en roda de premsa que els dos eixos de treball de la candidatura es basen en la millora de la qualitat de vida en aquesta zona de la ciutat i la creació d’habitatge.

En aquest sentit, el partit ha destacat diversos projectes d’equipaments per al centre històric que ja s'han acabat o estan en vies d'execució com Ca Xapes, Ca Ferran, Ca Padró, l’Espai Jove, l’Espai Jove o el Museu Casteller, entre d'altres.

Pel que fa a l’habitatge, Dolors Farré ha recordat el conveni que hi ha amb Incasol per construir una trentena d’habitatges al carrer de Sant Antoni i l’adquisició dels habitatges a la plaça de l’Oli per a fer pisos de lloguer social. Aquestes actuacions es volen ampliar amb l'adquisició del solar entre els carrers Santa Margarida i Sant Antoni, també per fer-hi habitatge.

Una altra de les proposes destacades de Junts per Valls és la de convertir l’hort del Rector en un parc obert a tota la ciutat i que comuniqui amb la muralla de Sant Antoni. A la zona, també es vol potenciar la visita turística del Call Jueu i renovar les places de la Fusta, les Escudelles i les Garrofes, a més de continuar amb els esponjaments i microesponjaments per millorar el paisatge urbà.