1 de 10

Detenen al Baix Penedès l'home que s'amagava al bosc i només sortia per robar en habitatges

El jutge l'ha enviat a la presó pels nombrosos antecedents acumulats

per Marc Guitart, 21 de febrer de 2022 a les 09:24 |

El jutjat de guàrdia del Vendrell ha decretat presó provisional per un home que hauria comès disset robatoris a l'interior d'habitatges. La majoria d'aquests robatoris s'havien fet en cases unifamiliars dels municipis de Calafell i Castellet i la Gornal. L'home s'amagava en un bosc a prop de Bellvei i només sortia per fer els robatoris.

 

Disset robatoris en sis mesos

Els disset robatoris es van cometre entre el 19 de juliol de l'any passat i el 30 de gener d'aquest 2022. Tretze d'ells es van fer a les urbanitzacions calafellenques de Mas Romeu i Calafell Parc, aïllades del nucli urbà. Els altres quatre es van fer a la urbanització Rocallisa de Castellet i la Gornal.

 

L'home aprofitava quan els habitatges estaven buits per entrar amb força a l'interior. Ho feia saltant la tanca i després robava eines, material informàtic, diners, joies i altres objectes de valor. En una ocasió en què es va trobar els propietaris a dins els va agredir per poder fugir.

 

Amagat al bosc

En diverses ocasions va robar en un mateix domicili amb pocs dies de diferència. Els Mossos d'Esquadra el van poder detenir el passat 31 de gener a Bellvei, al carrer d'Isabel Vilella, on guardava els objectes sostrets. Per evitar la seva detenció, l'home s'amagava al bosc i només sortia per cometre els robatoris.

 

Segons els investigadors, es tracta d'un delinqüent multireincident que havia fet dels robatoris la seva manera de viure. Per aquest fet, i per acumular nombrosos antecedents per fets similars, el jutge l'ha enviat a la presó.

Participació