Ascó celebra aquest cap de setmana la Mostra d'Oficis i el Tastavin's

Enguany, com a prèvia dels dos esdeveniments, el municipi estrena la 1a Gran Nit del Vi

Imatge d'arxiu de la Mostra d'Arts i Oficis d'Ascó de l'any 2019.
Imatge d'arxiu de la Mostra d'Arts i Oficis d'Ascó de l'any 2019. | Laia Solanellas
15 de maig del 2023
Actualitzat a les 10:39h
La Mostra d'Arts i Oficis d'Ascó, impulsada des de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament, arriba enguany a la seva catorzena edició, que tindrà lloc aquest pròxim cap de setmana, 20 i 21 de maig. Així mateix, durant el cap de setmana, els visitants també podran gaudir de la novena edició del Tastavin's.

I com a prèvia de tot plegat, en el marc de la IX Tastavin's, aquest divendres 19 de maig, a les 20.30 hores, se celebrarà la 1a Gran Nit del Vi, al Casal Municipal.
 

La Mostra d'Arts i Oficis d'Ascó arriba a la catorzena edició

L'objectiu de l'esdeveniment és promocionar l'artesania, el comerç, els productors i l'activitat comercial, amb la voluntat de promoure el creixement econòmic i contribuir a la difusió del patrimoni cultural, les tradicions locals i fomentar la cohesió social.

En aquest sentit, durant aquest pròxim cap de setmana, el barri antic d'Ascó farà un viatge al passat, amb els carrers plens d'artesans que oferiran els productes de tota mena als visitants. Hi haurà parades de gastronomia, d'artesania i de productes locals.

Així mateix, la Mostra d'Arts i Oficis d'Ascó també programa tallers artesanals, jocs infantils, concerts i moltes altres activitats.
 

Un paradís pels amants del vi

Durant el cap de setmana, Ascó també es convertirà en un paradís pels amants del vi, amb la celebració de la novena edició del Tastavin's, una mostra de degustació i venda de vins que compta amb representació de cellers de la DO Terra Alta, DO Tarragona, DOQ Priorat i DO Montsant.

La gastronomia local i comarcal tindran també un important paper en una programació que inclou tastos, degustacions i un acompanyament musical a càrrec de sessions de discjòqueis amb vinil.