El Calafell colpeja primer contra el Lleida en un vibrant duel de playoff

Els verds s'imposen amb patiment a un lluitador Lleida en un duel digne d'una promoció per guanyar la lliga. Emoció, cops, contracops i espectacle en un vibrant Joan Ortoll

Els calafellencs fan un pas important per jugar les semifinals
Els calafellencs fan un pas important per jugar les semifinals | OK Liga TV
13 de maig de 2023, 22:30
Actualitzat: 22:38h
El Club Patí Calafell s'ha imposat (7-5) al Lleida i guanya el primer partit de l'eliminatòria de quarts de final del playoff pel títol de l'OK Lliga 2022-2023. Els homes dirigits per Ferran López decanten momentàniament l'eliminatòria amb un triomf vibrant després de 50 minuts on s'han vist fins a tretze dianes. Els lleidatans han remuntat en el primer temps però els locals han capgirat el resultat i han manat fins al final.

Sis golejadors per a set gols

L'actuació grupal del Calafell ha estat a l'alçada de les circumstàncies i que sis dels vuit jugadors de pista que han competit hagin vist porteria és un exemple. Jan Escala obria la llauna en el minut 3 i posava de cara un duel que els visitants remuntarien de forma provisional. El Lleida, que jugava amb el paper de menys favorit per la fase regular, empatava i remuntava amb gols de Folguera (minut 11) i Aragonès (minut 15). La serenor dels calafellencs havia de fer acte de presència per no espatllar una gran campanya regular i Mendes, en el minut 18, empatava per deixar el 2-2 al descans.

No seria fins al segon temps quan el Calafell habitual d'aquesta temporada feia acte de presència. Primer era Mirasen el minut 26 qui avançava un equip que ja no tornaria a anar per darrere a l'electrònic. Casas, pitxitxi de l'OK Lliga, ampliava distàncies i quan semblava que el Calafell podia guanyar amb comoditat, el Lleida combatiu ha tornat a aparèixer per fer suar el públic del Joan Ortoll.

Folguera, millor jugador dels de la Terra Ferma, feia el 4-3 en el minut 34 i posava emoció a un encontre que Ferrer tornaria a calmar amb el 5-3 en el minut 38. Folguera no es rendiria i faria el 5-4 aprofitant un refús després d'una falta directa per blava al local Curro Fernández. No seria fins al minut 46 quan Miras, de penal, feia un 6-4 que Selva tornaria a deixar a tir de l'empat amb el 6-5 en el minut 48. Amb el Lleida arriscant-ho tot, amb un jugador menys i sense porter, Arnau Xaus faria el setè i darrer gol del matx quan només faltaven cinc segons per al final.

Amb aquest primer triomf, el Calafell colpeja primer als quarts de final del playoff pel títol. La següent cita serà dissabte vinent a les 20.30 hores a la pista lleidatana on un triomf calafellenc deixaria els de Ferran López a les semifinals i un triomf local provocaria el tercer i darrer partit al Joan Ortoll.

FITXA TÈCNICA
Calafell

Camps, Xaus, Ferrer, Escala i Miras. A la banqueta: Solans, Palau, Mendes, Casas i Fernández
Lleida
Codony, Soares, Vives, Duch i Selva. A la banqueta: Deitg, Aragonès, Badia, Isla i Folguera
Incidències
Matx dels quarts de final del playoff pel títol de l'OK Lliga disputat al Pavelló Joan Ortoll de Calafell