1 de 10
Alt Camp

Valls organitza la primera competició d'Street Workout

La inscripció tindrà un cost de 3 euros

Imatge del parc de barres | Cedida
per Albert Oliva, Valls | 15 de maig de 2023 a les 12:06 |
VallsJove, conjuntament amb practicants de cal·listènia de Valls, ha organitzat la primera competició d'street workout a la ciutat. El parc de barres de Valls consisteix en un conjunt d'elements de barres fixes que permeten a l'usuari/a treballar una sèrie d'exercicis musculars per a millorar la condició física, així com també treballar l'equilibri i la coordinació.

La jornada, que compta amb la col·laboració del Patronat Municipal d'Esports i l'AAVV El Fornàs, tindrà lloc el dissabte 3 de juny a partir de les 10.00 h i s'allargarà fins al migdia. Es pretén així donar a conèixer al conjunt de la ciutadania aquest espai i la seva pràctica esportiva. La competició agruparà dos estils: la modalitat de freestyle i una altra de resistència.


El parc de barres, que va ser inaugurat el 2018, va ser el resultat d'una demanda creixent per part dels joves a la ciutat de Valls. La construcció del parc de barres va ser una de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius de 2017, a través dels quals es va finançar gran part del projecte. Des del 2021, VallsJove organitza cursos gratuïts per a joves de cal·listènia, amb la finalitat d'oferir alternatives esportives i hàbits saludables a la població.

L'obertura del parc de barres va suposar l'ampliació i consolidació de les modalitats de pràctica esportiva urbana en aquesta zona de la ciutat, on ja s'ubica l'skate parc, la pista de BMX i una pista de bàsquet, i serveix com a punt de trobada dels i les joves de la ciutat. Els parcs de barres tenen cada vegada major presència en els municipis catalans i es multipliquen les competicions i exhibicions d'aquesta modalitat esportiva arreu del territori. Aquest fet, ha permès que sigui una pràctica cada vegada més coneguda entre la població i que augmentin el nombre de practicants dels parcs de barres.

 

Inscripcions

Les persones interessades en participar al campionat, podran realitzar la inscripció des d'aquest enllaç. També poden contactar amb el servei mitjançant el correu electrònic ([email protected]) i per whatsapp (630476151).

La inscripció tindrà un cost de 3 euros, per cobrir les despeses d'assegurança i el material que es donarà a tots els participants.
Participació