Es presenten els casals d'estiu del Vendrell i de Coma-ruga

L'Esplai Zig-Zag i l'Associació Trèvol, amb el suport del consistori, impulsen les activitats

Imatge d'un casal d'estiu al Vendrell.
Imatge d'un casal d'estiu al Vendrell. | TGNDigital
Redacció
16 de maig del 2023
Actualitzat a les 9:46h
El Vendrell ha presentat els casals d'estiu que es faran els mesos de juliol i agost al municipi per facilitar la conciliació durant les vacances escolars. Són activitats organitzades per l'Esplai Zig-Zag i l'Associació Trèvol, amb el suport de la regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament del Vendrell.

Casal d'estiu del Vendrell

El casal d'estiu del Vendrell es farà del 3 de juliol al 31 d'agost a l'escola Pau Casals i anirà a càrrec de l'Esplai Zig-Zag. Està adreçat a infants nascuts entre els anys 2011 i 2019. Per als nascuts entre el 2007 i el 2010 hi ha el Pira't Estiu, que es fa del 3 de juliol al 4 d'agost. S'inclouen excursions, visites culturals, sortides a la platja i a la piscina, i altres activitats.

L'horari serà de nou del matí a una del migdia, amb servei d'acollida de vuit a nou i servei de menjador fins a les 14.30 hores. Les inscripcions es poden fer fins al 12 de juny al Centre Cívic l'Estació. Per a més informació es pot escriure al mail casalsestiuvendrell@gmail.com.

Casal d'estiu de Coma-ruga

El casal d'estiu de Coma-ruga està organitzat per l'Associació Trèvol i es farà del 3 de juliol al 31 d'agost a l'institut escola de Coma-ruga, a l'edifici blau. És per a infants nascuts entre el 2011 i el 2019, mentre que per als nascuts entre el 2005 i el 2010 hi ha el casal de joves.

Es faran jocs, música, activitats creatives, sortides a l'entorn, piscina i moltes més activitats, amb el mateix horari que el casal del Vendrell. Les inscripcions s'han de fer a través d'aquest enllaç. Per a més informació es pot escriure al correu casalsestiutrevol@gmail.com.