Identifiquen un home en un control a Tarragona i salta l'alerta: acaba detingut

Un control policial rutinari a Tarragona acaba amb una gran sorpresa i una detenció

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir l'home identificat.
La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir l'home identificat. | Ajuntament de Tarragona
17 de maig del 2023
Actualitzat a les 12:18h
Nova sorpresa de la Guàrdia Urbana de Tarragona en un control policial rutinari pels carrers de la ciutat. Els fets van tenir lloc a la ViaAugusta aquest dimarts, 16 de maig, quan passaven pocs minuts de dos quarts de dotze del migdia.

Segons ha explicat la policiatarragonina, els agents estaven realitzant un control rutinari en aquesta via. Van decidir identificar una persona que hi havia al carrer i va ser llavors quan van saltar les alertes.

La persona en qüestió tenia una ordre de cerca i captura emesa pels Mossos d'Esquadra feia només un dia. Davant d'aquesta situació, la Guàrdia Urbana de Tarragona va acabar detenint l'home, el qual va ser traslladat a les dependències policials dels mossos.

Fereix a ganivetades la seva parella a Tarragona


En les últimes hores, TarragonaDigital va avançar que la matinada del passat diumenge 14 de maig, els Mossos d'Esquadra van detenir un altre home a la ciutat de Tarragona per un cas que s'estudia com violència de gènere.

Els fets van passar al carrer Mas dels Cups, al barri tarragoní de SantSalvador, quan un home va ferir la seva parella a ganivetades. Tots dos són treballadors de l'hospital Joan XXIII de Tarragona i, per sort, no es tem per la vida de la dona.